/ За нас

ЗА НАС

КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА

Remont-stz.com – топ уеб сайт обединяващ комплексната услуга Кърти Чисти Извозва. Екипът ни е изграден от квалифицирани работници, които са обучени да се справят с всяка една възникнала ситуация. Разполагаме с дълги години опит в къртенето, чистенето и извозването. Качественото изпълнение на услугите е от първостепенно значение за нас и се стремим всеки път да предлагаме професионален подход, коректно отношение и спазване на предварително уговорените срокове. Доверете се на опита.

Качество и надеждност на ниски цени
Проектът се движи по-бързо и по-ефективно
Защита на собствеността
По-високи стандарти за безопасност
МНЕНИЯ НА КЛИЕНТИ
Михаил Тодоров

Коректно отношение и качествено свършена работа. Евала!

Петя Ставрева

Имах в хола си стара и тежка секция която заемаше много пространство. Екипа на Ремонтстз дойдоха, изнесоха го по най-бързия начин и ми взеха много добра цена. Препоръчвам.

Александър Малинов

Доверих се на момчетата за услугата къртене чистене и извозване на бетон. Изобщо не съжалявам, че ги потърсих. Доволен съм!

Елица Иванова

Супер кадърни момчета! Препоръчвам с двете си ръце.

Петко Коев

Имах нужда от къртене на баня и извозване на строителните отпадъци наистина се оказа, че ми дадоха най-ниска цена Стара Загора. Накрая след, като приключиха нямаше неприятна изненада и ми взеха точно толкова за колкото се бяхме разбрали.

Димитър Петков

Искам само да кажа на всички тези, които са се чудили като мен дали да не си съборят стената сами. Не си заслужава, не правете тази глупост. Извикайте си фирма за кърти чисти извозва. Не е толкова скъпо колкото да си го направите сами. Повярвайте!

ОТ НАШАТА ГАЛЕРИЯ