/ Монтаж на гипсокартон

Монтаж на гипсокартон

гипсокартон

Монтаж на гипсокартон в Стара Загора

Гипсокартонът е един от най-разпространените материали в домовете ни и е сериозно податлив на повреди. Влагата, декорациите по стените и ежедневната експлоатация могат да добавят до следи от деруги и дупки. Ако и вие имате нужда от подмяна, ремонт или монтаж на гипсокартон можете да се свържете с Remont-stz.com, който максимално бързо ще ви изпрати в удобно за вас време екип, който да изпълни вашия проект. Работим на територията на град Стара Загора и региона на цени, изключително достъпни за всички. Единственото, което трябва да направите е да заявите първоначален безплатен оглед, по време на който нашият екип ще огледа обекта, ще провери за неизправности, ще вземе размери и ще ви изчисли точно колко ще струва монтажа на гипсокартон.

ОТ НАШАТА ГАЛЕРИЯ
Често задавани въпроси

Колко струва монтаж на гипсокартон?

Цената за монтаж на гипсокартон е субективна, тъй като има редица особености които трябва да се вземат под внимание преди да се изчисли тя. Точна цена можем да ви дадем, след като изслушаме вашето подробно обяснение, относно това което желаете, изчислим размери и обема работа. Като ориентировъчна цена за монтаж на гипсокартон можем да ви дадем 13лв. кв. м.

Какви отстъпки предлагате?
Правим различни отстъпки в зависимост от нуждите и желанията на клиента, при по-голям обем на работата и комбиниране на няколко от нашите услуги ще получите процент намаление.
Какви методи на работа прилагате?
Методите на работа, които прилагаме са съобразени спрямо спецификата и изискванията на работната площадка.