/ Ремонт на баня

Ремонт на баня

ремонт на баня

Ремонт на Баня в Стара Загора

Ако ви предстои ремонт на баня и сте планували сами да се справите с него, то може би ще ви отнеме много време, усилия и в най-лошия случаи – повече средства. Избирайки ремонт на баня от Remont-stz.com си гарантирате качество, бързина и успешно завършен обект в срок. Разполагаме с няколко екипа за ремонт на бани, които са доказали се професионалисти в ремонтните услуги. Можем да поемем, както частичен, така и цялостен ремонт на вашата баня, а цените на които работим са несравними спрямо тези на нашите конкуренти.
Не се колебайте и не се лутайте в търсене на майстор за лепене на плочки, монтаж на хънтър, ремонт или монтаж на санитария и т.н., а се свържете с Remont-stz.com, който ще се погрижи за всичко.

ОТ НАШАТА ГАЛЕРИЯ
Често задавани въпроси

Ремонт на баня – какво включва?

Remont-stz.com предлага частичен или цялостен ремонт на баня според индивидуалните нужди на клиента. Можем да ви съдействаме с лепене на плочки, монтаж на хънтър за таван, монтаж тоалетна, моноблок, вана, душкабина, монтаж на смесителни кранове, спирателни кранове, лепене на фризове, монтаж на всякакви видове декоративни елементи, като закачалки, огледала и много други. Свържете се с наш оператор, който ще ви даде повече информация.

Колко струва цялостен ремонт на баня?

Цената за цялостен ремонт на баня в изключително субективна и изцяло зависи от вашите идеи, желания, дизайн и бюджет. Екипът ни има опит с всякакви бани – от семпли и бюджетни, до луксозни и модерни. Цените за нашия труд се определят, спрямо количеството и обема на работа, сложността на обекта, дали ще има допълнителни функционалности и екстри. Ориентировъчни цени можете да видите в страница Цени, а точна цена можем да дадем единствено след направата на оглед на обекта.
С какво още можете да ми бъдете полезни?
Ремонта на банята често е придружен с мръсно и досадно къртене. Освен с цялостен или частичен ремонт на баня, Remont-stz.com разполага и с надежден екип в сферата на Кърти Чисти Извозва, който ще изкърти и ще почисти след себе си, за да се премине към същинския ремонт на баня.