/ Събаряне

Събаряне на сгради

Събаряне на сгради в Стара Загора

Нашият екип е съставен от професионалисти с дългогодишен опит в сектора кърти чисти извозва и събаряне. Освен необходимия опит, разполагаме и с модерна и надеждна техника, благодарение на която успяваме да ви предоставим качествено, надеждно и безопасно събаряне на сграда, къща, постройка или барака. Спазваме стриктно всички точки по изпълнението на проекта: инспектираме състоянието на сградата / постройката, отстраняваме опасните материали, грижим се всички мерки за безопасност да бъдат изпълнени.

Предлагаме нашите услуги в град Стара Загора и района и смело можем да кажем, че се нареждаме сред най-предпочитаните фирми, когато става въпрос за фирма за разрушаване. Нашият екип може да поеме в свои ръце целия процес на събаряне – от събарянето, до почистването и извозването на строителни отпадъци. Свържете се с нас, за да направим безплатен оглед и за да ви дадем възможно най-изгодна цена.

ОТ НАШАТА ГАЛЕРИЯ
Често задавани въпроси
Какви отстъпки предлагаме?
Правим различни отстъпки в зависимост от нуждите и желанията на клиента, при по-голям обем на работата или при нужда от комплексната услуга кърти чисти извозва и събаряне също ще получите процент намаление.

Как се сформира цената на услугата събаряне на сгради?

Цената на услугата Събаряне на сгради се сформира на база необходимото време за осъществяване на дейността, обема на работа, дали има някои специфични особености на дадения обект. А най-точна цена бихме Ви дали при извършване на оглед на място.
Какви методи на работа прилагаме?
Методите на работа, които прилагаме са съобразени спрямо спецификата и изискванията на работната площадка.