/ / Къртене и рязане на асфалт

КЪРТЕНЕ И РЯЗАНЕ НА АСФАЛТ

Къртене и рязане на асфалт в Стара Загора

Ние от Remont-stz.com предлагаме на своите клиенти услугата къртене и рязане на асфалт на територията на Стара Загора и околните градове и села. Разполагаме с голям арсенал с професионална техника, които улесняват изпълнението на всеки един проект без значение от размера и обема му, а богатия опит с който разполагаме ни дава самочувствието, да заявим, че сме сред най-добрите фирми, когато става въпрос за къртене и рязане на асфалт.

Ако разполагате със старо асфалтово покритие в двора на къщата, личен или служебен паркинг, свържете се с нас, за да Ви дадем безплатна оферта и супер ниски цени за неговото отстраняване.

ОТ НАШАТА ГАЛЕРИЯ
Често задавани въпроси

Кои Кърти Чисти Извозва услуги включват Безплатен оглед?

Безплатен оглед включват всички услуги в сектора кърти чисти извозва, на които няма как да дадем конкретна цена, без да огледаме обема на работа.
Какви отстъпки предлагаме?
Правим различни отстъпки в зависимост от нуждите и желанията на клиента, при по-голям обем на работата или при нужда от комплексната услуга кърти чисти извозва също ще получите процент намаление.

Как се сформира цената на услугата къртене и рязане на асфалт?

Цената на услугата къртене и рязане на асфалт се сформира на база необходимото време за осъществяване на къртачните дейности, обема на работа, дали има някои специфични особености на дадения обект. А най-точна цена бихме Ви дали при извършване на оглед на място.

Кога най-често се прилага услугата къртене и рязане на асфалт?

Услугата къртене на асфалт се осъществява най-често при смяна на асфалтовата настилка с нова или запълване на малка площ.
Какви методи на работа прилагаме?
Методите на работа, които прилагаме са съобразени спрямо спецификата и изискванията на работната площадка. На място решаваме по какъв начин ще се процедира, дали ще се използва механично или ръчно къртене и т.н.