/ / Къртене на баня

КЪРТЕНЕ НА БАНЯ

Къртене на баня в Стара Загора

Дошло е време за ремонт на банята или сте преживели неприятен теч в нея, имате нужда от къртачни услуги и по-специално къртене на баня – ние от Remont-stz.com сме насреща. Дори и едно малко преустройство може да изисква частично къртене било то, за да се поправи стар водопровод, да се премахнат стари плочки, да се изкърти старата тоалетна, мивка или вана.

Не бива да подценявате услуга къртене на баня, тъй като в нея се крият редица опасности, като скрити тръби и кабели, затова е най-добре да наемете професионална фирма, която има опит в къртенето на баня.

Разполагаме с дълги години опит в къртачните услуги, благодарение, на който успяваме да си свършим работата освен че бързо, а и качествено, при това на много добри цени. Предлагаме своите услуги на територията на град Стара Загора и околните градове и села. При интерес свържете се с нас, за да Ви дадем повече информация, относно услугата.

ОТ НАШАТА ГАЛЕРИЯ
Често задавани въпроси

Кои Кърти Чисти Извозва услуги включват Безплатен оглед?

Безплатен оглед включват всички услуги в сектора кърти чисти извозва, на които няма как да дадем конкретна цена, без да огледаме обема на работа.

Какво обхваща услугата къртене на баня ?

Услугата къртене на баня обхваща: къртене на плочки, както от пода, така и от стената, къртене на бетонни мивки, къртене на вана, къртене на тоалетна.
Какви отстъпки предлагаме?
Правим различни отстъпки в зависимост от нуждите и желанията на клиента, при по-голям обем на работата или при нужда от комплексната услуга кърти чисти извозва също ще получите процент намаление.

Как се сформира цената на услугата къртене на баня?

Цената на услугата къртене на баня се сформира на база необходимото време за осъществяване на къртачните дейности, обема на работа, дали има някои специфични особености на дадения обект. А най-точна цена бихме Ви дали при извършване на оглед на място.

Кога най-често се прилага услугата къртене на баня?

Услугата къртене на баня се осъществява най-често при освежаване или цялостни ремонтни дейности в банята, при наличие на проблем от скрити течове, инсталиране на отоплителни системи и други.
Какви методи на работа прилагаме?
Методите на работа, които прилагаме са съобразени спрямо спецификата и изискванията на работната площадка. На място решаваме по какъв начин ще се процедира, дали ще се използва механично или ръчно къртене и т.н.