/ / Къртене на комин

КЪРТЕНЕ НА КОМИН

Къртене на комин в Стара Загора

Ако и във Вашия дом има старо коминно тяло, което заема изключително много от ценното пространство у дома, то Вие непременно имате нужда от нашата услуга къртене на комин. Екипът на Remont-stz.com ще дойде на място и ще направи безплатен оглед, по време на който ще Ви дадат точна супер цена за съответната услуга. Къртенето на комин е действие, което не бива да бъде подценявано, тъй като крие зад себе си редица рискове за здравето на хората и за цялостната конструкция на сградата. Не бива да бъде подценявано и не бива да се прилага от хора с никакъв или малък опит в къртачните услуги и по-специално в къртенето на комин.

Нашият екип с богат опит е наясно какво и как да направи, така че да няма неблагоприятни последици от къртачните дейности.

Работим на територията на град Стара Загора и околните градове и села и можем да Ви предложим топ цени за всички кърти чисти извозва услуги.

ОТ НАШАТА ГАЛЕРИЯ
Често задавани въпроси

Кои Кърти Чисти Извозва услуги включват Безплатен оглед?

Безплатен оглед включват всички услуги в сектора кърти чисти извозва, на които няма как да дадем конкретна цена, без да огледаме обема на работа.
Какви отстъпки предлагаме?
Правим различни отстъпки в зависимост от нуждите и желанията на клиента, при по-голям обем на работата или при нужда от комплексната услуга кърти чисти извозва също ще получите процент намаление.

Как се сформира цената на услугата къртене на комин?

Цената на услугата къртене на комин се сформира на база необходимото време за осъществяване на къртачните дейности, обема на работа, дали има някои специфични особености на дадения обект. А най-точна цена бихме Ви дали при извършване на оглед на място.
Какви методи на работа прилагаме?
Методите на работа, които прилагаме са съобразени спрямо спецификата и изискванията на работната площадка. На място решаваме по какъв начин ще се процедира, дали ще се използва механично или ръчно къртене и т.н.