/ / Почистване на гаражи

ПОЧИСТВАНЕ НА ГАРАЖИ

Почистване на Гаражи в Стара Загора

Във гаража Ви вече трудно се намира място за Вашия автомобил и имате отчаяна нужда от цялостно почистване на гараж, но от друга страна и времето все не Ви достига – потърсете нашия екип, който за отрицателно време ще почисти Вашия гараж до неузнаваемост. Здравите момчета на Remont-stz.com ще ви предоставят качествено почистване на гаражи, като изнесат всички предмети, ще ги сортират, ще пометат и почистят, ще изхвърлят непотребните вещи и накрая ще подредят прилежно гаража.

След като приключим няма да Ви се налага вече да губите ценно време в търсене на инструмент и да подритвате струпаните кутии за да намерите място за автомобила или велосипеда си. Свързвайки се с нас, Вие ще получите безплатна оферта и супер ниска цена на територията на град Стара Загора и региона.

ОТ НАШАТА ГАЛЕРИЯ
Често задавани въпроси
услуги включват Безплатен оглед?
Безплатен оглед включват всички услуги в сектора кърти чисти извозва, на които няма как да дадем конкретна цена, без да огледаме обема на работа.

Какво обхваща услугата почистване на гаражи?

Услугата почистване на гаражи обхваща: организиране, подреждане, сортиране, чистене, товарене и извозване на ненужните вещи и строителни отпадъци до легализирани сметища.
Какви отстъпки предлагаме?
Правим различни отстъпки в зависимост от нуждите и желанията на клиента, при по-голям обем на работата или при нужда от комплексната услуга кърти чисти извозва също ще получите процент намаление.

Как се сформира цената на услугата почистване на гаражи?

Цената на услугата почистване на гаражи се сформира на база необходимото време за осъществяване на дейността, обема на работа, дали има някои специфични особености на дадения обект. А най-точна цена бихме Ви дали при извършване на оглед на място.
Какви методи на работа прилагаме?
Методите на работа, които прилагаме са съобразени спрямо спецификата и изискванията на работната площадка.