/ / Почистване на къщи и апартаменти

ПОЧИСТВАНЕ НА КЪЩИ И АПАРТАМЕНИ

Почистване на къщи и апартаменти в Стара Загора

Ако Вашия дом е претрупан с непотребни вещи, които заемат изключително много от малкото ценно пространство, с което разполагате или наскоро сте преживели ремонт, а строителните отпадъци все още стоят струпани в някой ъгъл, то определено имате нужда от нашите почистващи услуги. Ние от Remont-stz.com предлагаме на своите клиенти професионална услуга по почистване на къщи и апартаменти на територията на град Стара Загора и региона. Работим изключително бързо и старателно, при това на много добри цени. Ако трябва да се отървете от боклука вкъщи, ние ще Ви помогнем, като го натоварим и извозим до определените за целта места.

Единственото, което трябва да направите е да ни се обадите, от там нататък ние ще свършим тежката и мръсна работа.

ОТ НАШАТА ГАЛЕРИЯ
Често задавани въпроси
Кои услуги включват Безплатен оглед?
Безплатен оглед включват всички услуги в сектора кърти чисти извозва, на които няма как да дадем конкретна цена, без да огледаме обема на работа.

Какво обхваща услугата почистване на къщи и апартаменти ?

Услугата почистване на дворове и гаражи обхваща: организиране, подреждане, сортиране, чистене, товарене и извозване на ненужните вещи и строителни отпадъци до легализирани сметища.
Какви отстъпки предлагаме?
Правим различни отстъпки в зависимост от нуждите и желанията на клиента, при по-голям обем на работата или при нужда от комплексната услуга кърти чисти извозва също ще получите процент намаление.

Как се сформира цената на услугата почистване на къщи и апартаменти?

Цената на услугата почистване на къщи и апартаменти се сформира на база необходимото време за осъществяване на дейността, обема на работа, дали има някои специфични особености на дадения обект. А най-точна цена бихме Ви дали при извършване на оглед на място.
Какви методи на работа прилагаме?
Методите на работа, които прилагаме са съобразени спрямо спецификата и изискванията на работната площадка.