/ / Ремонт на тераса

РЕМОНТ НА ТЕРАСА

Ремонт на тераса в Стара Загора

Ние от Remont-stz.com разполагаме с екип от специалисти с дългогодишен опит, които могат да ви предоставят качествен ремонт на тераса в Стара Загора и региона. Ако терасата ви е неостъклена или желаете да се премахне старото осъкление, нова мазилка, остраняване на старата подова настилка и подмяна с нова, полагане на вътрешна или външна изолация и т.н. непременно се свържете с нас.

Предлагаме напълно безплатен за вас оглед, по време на който взимаме размери, даваме нашите професионални съвети и препоръки, уточняваме необходимото количество материали и видът им и накрая даваме точна цена за цялото изпълнение.
Предлагаме услугите си на много високо, професионално ниво и не правим компромис с качеството.

За нас е от изключително значение да оставим нашите клиенти удовлетворени от свършената работа. При интерес свържете се с нас, за да Ви дадем повече информация, относно услугата. Работим на територията на град Стара Загора и околните градове и села на изключително добри и достъпни цени.

ОТ НАШАТА ГАЛЕРИЯ
Често задавани въпроси

Ремонт на тераса – какво включва?

Remont-stz.com предлага частичен или цялостен ремонт на тераса според индивидуалните нужди на клиента. Можем да ви съдействаме с лепене на фаянс или гранитогрес, монтаж на паркет, мазилка и шпакловка, демонтаж на старото остъкление, полагане на вътрешна или външна топлоизолация и други. Свържете се с наш оператор, който ще ви даде повече информация.

Колко струва цялостен ремонт на тераса?

Цената за цялостен ремонт на тераса в изключително субективна и изцяло зависи от вашите идеи, желания, дизайн и бюджет. Цените за нашия труд се определят, спрямо количеството и обема на работа, сложността на обекта, дали ще има допълнителни функционалности и екстри.
С какво още можете да ми бъдете полезни?
Ремонта на терасата често е придружен с мръсно и досадно къртене. Освен с цялостен или частичен ремонт на тераса, Remont-stz.com разполага и с надежден екип в сферата на Кърти Чисти Извозва, който ще изкърти и ще почисти след себе си, за да се премине към същинския ремонт.