/ / Къртене на мозайка

КЪРТЕНЕ НА МОЗАЙКА

Къртене на мозайка в Стара Загора

Когато стане въпрос за мозайка, всички си представяме онази стара черно-бяла мозайка с изключителна здравина, която беше неизменна част от почти всички остарели вече български бани, тоалетни, тераси, та дори и до днес си е основна подова настилка в най-различни държавни институции, като училища, детска градини, университети и други. И за всичко си има причина, тя се слави с изключителната си здравина и устойчивост, както можем да забележим – тя е неподвластна на времето. В домовете ни обаче е друго, искаме да е ново и приятно и в повечето случаи прибягваме до отстраняването на старата мозайка.

Екипът на Remont-stz.com разполага богат набор от машини, благодарение на които без проблем ще се справи със старата черно бяла мозайка. Свързвайки се с нас, нашия екип ще дойде на място, за да направи безплатен оглед, при който ще Ви даде и супер добра цена за услугата къртене на мозайка за територията на град Стара Загора и околните градове и села.

ОТ НАШАТА ГАЛЕРИЯ
Често задавани въпроси

Кои Кърти Чисти Извозва услуги включват Безплатен оглед?

Безплатен оглед включват всички услуги в сектора кърти чисти извозва, на които няма как да дадем конкретна цена, без да огледаме обема на работа.

Какви отстъпки предлагаме?
Правим различни отстъпки в зависимост от нуждите и желанията на клиента, при по-голям обем на работата или при нужда от комплексната услуга кърти чисти извозва също ще получите процент намаление.

Как се сформира цената на услугата къртене на мозайка?

Цената на услугата къртене на мозайка се сформира на база необходимото време за осъществяване на къртачните дейности, обема на работа, дали има някои специфични особености на дадения обект. А най-точна цена бихме Ви дали при извършване на оглед на място.

Какви методи на работа прилагаме?
Методите на работа, които прилагаме са съобразени спрямо спецификата и изискванията на работната площадка. На място решаваме по какъв начин ще се процедира, дали ще се използва механично или ръчно къртене и т.н.