/ / Почистване на дворове

ПОЧИСТВАНЕ НА ДВОРОВЕ

Почистване на дворове в Стара Загора

Много често се случва така, че нашия двор да се превърне в територия, наподобяваща сметище, претрупана със стари и непотребни вещи, изсъхнали клони, храсти и т.н. Ние от Remont-stz.com предлагаме своята услуга свързана с почистване на дворове на територията на град Стара Загора и региона. Спестете време и усилия, като се свържете с нашия квалифициран екип, който за отрицателно време ще почисти Вашия двор от стари и непотребни вещи, изсъхнали, нахвърлени клони, листа, строителни отпадъци и от каквито други боклуци имате и сте трупали с години.

След като нашите работници приключат с услугата почистване на дворове, Вие отново ще имате възможността да се насладите на Вашия почистен двор. Отново ще има място за отдих и игра за Вашите деца.

Свързвайки се нас, ние ще Ви дадем безплатна оферта и страхотно ниски цени. Не се колебайте, побързайте да ни се обадите.

ОТ НАШАТА ГАЛЕРИЯ
Често задавани въпроси
Кои услуги включват Безплатен оглед?
Безплатен оглед включват всички услуги в сектора кърти чисти извозва, на които няма как да дадем конкретна цена, без да огледаме обема на работа.

Какво обхваща услугата почистване на дворове?

Услугата почистване на дворове обхваща: организиране, подреждане, сортиране, почистване, товарене и извозване на ненужните вещи, клони, листа, изсъхнали храсти и т.н.
Какви отстъпки предлагаме?
Правим различни отстъпки в зависимост от нуждите и желанията на клиента, при по-голям обем на работата или при нужда от комплексната услуга кърти чисти извозва също ще получите процент намаление.

Как се сформира цената на услугата почистване на дворове?

Цената на услугата почистване на дворове се сформира на база необходимото време за осъществяване на дейността, обема на работа, дали има някои специфични особености на дадения обект. А най-точна цена бихме Ви дали при извършване на оглед на място.
Какви методи на работа прилагаме?
Методите на работа, които прилагаме са съобразени спрямо спецификата и изискванията на работната площадка.