/ / Почистване на мазета и тавани

ПОЧИСТВАНЕ НА МАЗЕТА И ТАВАНИ

Почистване на мазета и тавани в Стара Загора

Свикнали сме непрекъснато да следим за реда и чистотата в нашите домове, но често забравяме за съществуването на тавана и мазето, до момента в който не се наложи да потърсим нещо или да приберем нещо в тях. Тогава изпадаме в ужас и се сещаме, че има нужда от цялостно почистване и пренареждане. А всички знаем, че неподдържането на тавана и мазето крие сериозен риск от пожари, нежелание течове, свърталище на гризачи.

Ние от Remont-stz.com предлагаме на своите клиенти професионално почистване на тавани и мазета на територията на град Стара Загора и околните градове и села.

Почистването на мазето освен, че е трудна е изключително мръсна задача, която не е за всеки. Процеса стартира изкарване на всички ценни вещи и изхвърлянето на всички предмети, които вече не са необходими, след което се почиства пода, тавана и се пристъпва към финализиране на обекта. Свържете се с нашия екип, който ще Ви даде най-качественото, бързо и коректно обслужване, на супер ниска цена за Стара Загора и околните градове и села.

ОТ НАШАТА ГАЛЕРИЯ
Често задавани въпроси
Кои услуги включват Безплатен оглед?
Безплатен оглед включват всички услуги в сектора кърти чисти извозва, на които няма как да дадем конкретна цена, без да огледаме обема на работа.

Какво обхваща услугата почистване на тавани и мазета ?

Услугата почистване на тавани и мазета обхваща: организиране, подреждане, сортиране, чистене, товарене и извозване на ненужните вещи и строителни отпадъци до легализирани сметища.
Какви отстъпки предлагаме?
Правим различни отстъпки в зависимост от нуждите и желанията на клиента, при по-голям обем на работата или при нужда от комплексната услуга кърти чисти извозва също ще получите процент намаление.

Как се сформира цената на услугата почистване на тавани и мазета?

Цената на услугата почистване на тавани и мазета се сформира на база необходимото време за осъществяване на дейността, обема на работа, дали има някои специфични особености на дадения обект. А най-точна цена бихме Ви дали при извършване на оглед на място.
Какви методи на работа прилагаме?
Методите на работа, които прилагаме са съобразени спрямо спецификата и изискванията на работната площадка.